Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in C:\domains\arboadviesonos.nl\wwwroot\includes\config.php on line 36
Arbo Advies Onos: STUDIES BRANCHE & BEROEP
STUDIES BRANCHE & BEROEP
Probleem analyseren
Arbo Advies Onos voert regelmatig studies uit naar een arbo-probleem binnen een branche of beroep. Ik breng dan exact in kaart wat het probleem is, wat er aan het gedaan kan worden en wat er al gedaan wordt. Vaak ga ik ook na welke partijen kunnen bijdragen aan het oplossen van het probleem.

Grondige research
Vrijwel elk onderzoek start ik met een literatuurstudie en research op internet: wat is bekend over het probleem en oplossing? De benodigde informatie verzamel ik in interviews met de partijen die kennis hebben van het probleem. Dat zijn de mensen die op hun werk te maken hebben met het arbo-probleem. Maar ook de leveranciers, brancheverenigingen en kennis-instituten. Om een betrouwbaar beeld te krijgen van het arboprobleem combineer ik de interviews met werkgevers en werknemers vaak met bezoeken op de werkplek. De rapporten die ik voor dit soort studies opstel, worden vaak gebruikt om op brancheniveau beleid te bepalen. Soms dienen ze als input bij het ontwikkelen van instrumenten.
 
  De rapporten die Arbo Advies Onos opstelt naar aanleiding van een arbo-probleem, worden vaak gebruikt om op brancheniveau beleid te bepalen.

Grafisch ontwerp: metmateman - Technische realisatie: Protractus Internet Oplossingen