Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in C:\domains\arboadviesonos.nl\wwwroot\includes\config.php on line 36
Arbo Advies Onos: ADVIES
ADVIES
In de volle breedte
Arbo Advies Onos ondersteunt bedrijven bij arbo-gerelateerde onderwerpen. Dat kan advies zijn over de manier waarop wetgeving of CAO-afspraken geïmplementeerd moeten worden. Hoe een bepaald knelpunt het beste aangepakt kan worden. Maar het kan ook de nieuwbouw of herinrichting van een bestaande ruimte betreffen. Ik geef antwoord op vragen als: welke knelpunten kunnen er in de nieuwe situatie ontstaan en hoe zijn die te voorkomen?

Contact met de praktijk
Om goed te kunnen adviseren — gevraagd en ongevraagd — wil ik eerst een compleet beeld hebben van de situatie. Die krijg ik door rondgangen en gesprekken met betrokkenen. Met de kennis uit het bedrijf ontwikkel ik de juiste aanpak, die aansluit bij de werkwijze die al in het bedrijf wordt toegepast. Verder doe ik literatuuronderzoek en benut ik informatie uit mijn netwerk. 
   

Grafisch ontwerp: metmateman - Technische realisatie: Protractus Internet Oplossingen